Ohashin itämainen diagnoosi

Kehon kielen avulla voit nähdä, miten fyysiset ominaisuutesi paljastavat sisäistä luonnettasi ja todellista itseäsi. Kehon kielen avulla voit lukea ihmisen terveydentilaa hänen kasvoistaan, käsistään, ihostaan ja ryhdistään. Tämän kirjan jälkeen näet ihmiset ja ympäröivän maailman uusin silmin.

Ohashi tuo asiantuntemuksella ja huumorilla esille, kuinka itämainen tapa lähestyä elämää ja terveyttä poikkeaa länsimaisesta tavasta. Hän selittää itämaisen diagnoosin näennäiset paradoksit kielellä, jota kaikki voivat ymmärtää.

Ohashin itämaisen diagnoosin päämääränä on löytää kehon, mielen ja hengen yhteys. Ohashille ”keho on sielun fyysinen ilmentymä”. Itämainen diagnoosi korostaa, että jokaisella on vahvuuksia ja heikkouksia ja että heikkouksiin mukautuminen on yhtä tärkeää kuin vahvuuksien käyttäminen.

Ohashi

Wataru Ohashi syntyi v. 1944 lähellä Hiroshimaa Japanissa. Hän oli sairaalloinen lapsi, mutta muinaiset japanilaiset parannustekniikat tekivät hänet terveeksi. Aikuisena hän omistautui näiden metodien opettamiselle ja perusti Ohashi-instituutin saavuttuaan Yhdysvaltoihin 1970-luvun alussa.

Tänä päivänä Ohashi on kysytty luennoitsija ja kouluttaja ympäri maailmaa, ja hänen kehittämänsä Ohashiatsu-tekniikka on käytössä Yhdysvaltojen lisäksi monissa Euroopan maissa. Ohashi on kirjoittanut kuusi kirjaa, joista Kehon kieli on klassikko ja käännetty monille kielille.

 

Kansikuva:
Tekijä: Ohashi
Alkuperäinen nimi: Reading the Body: Ohashi’s Book on Oriental Diagnosis
Käännös: Erkki Lehtiranta
ISBN: 978-952-99697-2-2
Sivumäärä:: 200
Sidos: Nidottu, pehmeäkantinen
OVH: 32€
Tarjoushinta: 25€
Kustantaja: Atar kustannus
Julkaisuvuosi: 2009
Osta täältä:: http://atar.pikakirjakauppa.fi/tuote/ohashi/kehon_kieli_ohashin_itamainen_diagnoosi/9789529969722