Lymfan ja energian aktivointi

Lymfa on kehon nesteistä vähiten tutkittu. Vanhan uskomuksen mukaan lymfa, imuneste, on veren plasmaa joka virtaa omia huonosti tunnettuja reittejä, imusuoniston ja imusolmukkeiden kautta kehosta takaisin sydämeen.

Uusimpien tutkimusten mukaan imusuonisto on saanut uusia tehtäviä kehon immuuni- ja puhtaanapitojärjestelmässä. Valitettavasti lymfajärjestelmä on usein pahasti tukossa huonojen rasvojen ja muiden epäterveellisten ruokien takia.

Tällä kurssilla käymme läpi uusimpia löytöjä lymfajärjestelmästä ja sen merkityksestä terveydellemme.

Teemme harjoituksia jotka aktivoivat imunesteen virtausta ja tutkimme miten voisi saada tukkeutuneita imusuonia avattua.

Kurssilla annetuilla harjoituksilla voimme pistää imunesteet virtaamaan paljon normaalia tehokkaammin. Se auttaa meitä jaksamaan, tulemme energisemmiksi ja reippaammiksi, immuunipuolustus paranee ja, ainakin teoriassa, se suojaa meitä paremmin sairauksia vastaan.

Samat harjoitukset aktivoivat myös energioitamme. Kurssilla käymme läpi energiakehon perusteita ja miten se vaikuttaa terveyteemme.

 

Healing 1 (Energiahoito)

Avantouinti, saunominen ja vihtominen ovat kaikki perinteisiä suomalaisia tapoja poistaa vanhoja energioita kehostamme.

Muilla kulttuureilla on omat menetelmänsä ja tällä kurssilla käymme läpi erilaisia tekniikoita jotka ovat osoittautuneet hyvin toimiviksi.

Kun opimme miten poistaa vanhoja pinttyneitä energioita ja miten niiden tilalle antaa uutta parantavaa energiaa, voimme myös, sekä teoriassa että käytännössä parantaa erilaisia vaivoja ja sairauksia.

Päänsärky, selkäkipu, lihaskipu, lievä vilustuminen ja unettomuus ovat kaikki ongelmia jotka usein ovat hoidettavissa hyvin yksinkertaisilla healing-tekniikoilla.

Kurssiin kuuluu teorian ja hoitoharjoitusten lisäksi harjoituksia ja meditaatioita jotka antavat meille parempaa energiaa.

 

Healing 2 (Energiahoidon jatkokurssi)

Kun huomaamme miten pystymme poistamaan kipuja ja muita vaivoja, kasvaa halu oppia lisää.

Tutkimme miten energiakenttä (aura) ja energiakeskukset (chakrat) toimivat ja miten niitä käsittelemällä voimme auttaa ja parantaa.
Tutustumme tehokkaisiin ja turvallisiin puhdistus- ja energisointmenetelmiin.

Kehittyneemmät tekniikat auttavat meitä auttamaan tehokkaammin.

Healing 2 edellyttää että on suorittanut Healing 1-kurssin.Kouluttaja Thor-Fredric Karlsson 040-5531821
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  www.atar.fi