Näin hapatetaan vihanneksia terveellisillä bakteereilla

Hapattaminen maitohappobakteereilla on vanhimpia ja yksinkertaisimpia tapoja säilöä ja jalostaa ruokaa.
Energiasäästäväinen menetelmä säilyttää tärkeitä ravintoaineita ja ottaa esille hienoja jalostettuja makuja.

Tiedetoimittaja ja kirjailija Karin Bojsille vihannesten hapattamisesta on tullut rakas harrastus. Syksyn päättyessä hänen jääkaappinsa on täynnä purkkeja missä hohtavan oransseja porkkanalantteja, kirpeitä kuin karamellejä. On oliivinvihreitä kurkkuja ja roosanvärisiä sipuleita, valkoista hapankaalia ja kaikesta kauneinta: punakaalia.

Melkein kaikkia vihanneksia voidaan säilöttää hapattamalla.

Kansikuva:
Tekijä: Karin Bojs
Alkuperäinen nimi: Syra själv
Käännös: Riikka Toivanen
ISBN: 978-952-7015-00-1
Sivumäärä:: 143
Sidos: Kovakantinen, värikuvia
OVH: 32€
Tarjoushinta: 15€
Kustantaja: Atar kustannus
Julkaisuvuosi: 2013
Osta täältä:: http://atar.pikakirjakauppa.fi/tuote/a/9789527015001