Väärentämättömän ruoan opas

Mats-Eric Nilssonin kirjat ovat aiheuttaneet ruokavallankumouksen Ruotsissa. Hänen kirjaansa Äkta vara on myyty yli 400.000 kappaletta. Kuluttajat ovat muuttaneet ruokailutottumuksiaan ja elintarviketeollisuus on joutunut puhdistamaan tuotteistaan pois suuren osa lisäaineista.

Aitoa ruokaa on Mats-Eric Nilssonin toinen kirja teollisesti valmistettujen elintarvikkeiden runsaasta lisäaineiden ja aromien käytöstä sekä kuluttajien johtamisesta harhaan. Kirja ilmestyy suomeksi lokakuussa 2010, ja se on mukautettu Suomen oloihin.

Kirja on "tiedostavan kuluttajan selviytymisopas". Se sisältää 150 ruokaa ja kuvailee, miten niitä on manipuloitu. Nilsson tarjoaa niille aitoja vaihtoehtoja.

Nilsson, Mats-Eric (s. 1955) on ruotsalainen toimittaja ja kirjailija. Hän on uutistoimittaja Svenska Dagbladetilla ja nykyään hyvin suosittu luennoitsija.

Lisätietoja: www.aktavara.org

Lehdistöstä löytyy paljon kirjoituksia Aidosta ruoasta:

Kansikuva:
Tekijä: Mats-Eric Nilsson
Alkuperäinen nimi: Äkta vara
Käännös: Riikka Toivanen
ISBN: 978-952-99697-8-4
Sivumäärä:: 280
Sidos: Nidottu
OVH: 23€
Tarjoushinta: 12€
Lisätietoja: Esipuhe: Markus Maulavirta Pokkariversio: Ovh: 12 € Tarjous: 8 € ISBN 978-952-67577-1-1 2011 (lievästi editoitu)
Kustantaja: Atar kustannus
Julkaisuvuosi: 2010
Osta täältä:: http://atar.pikakirjakauppa.fi/tuote/nilsson_mats/aitoa_ruokaa_vaarentamattoman_ruoan_opas/9789529969784