Kielten opiskelua ei tulisi rajata yhteen kieleen kerrallaan. Samat sanat ja ilmaisut toistuvat eri kielissä pikkasen eri muodossa, joten on helppoa oppia niitä monella eri kielellä samanaikaisesti. Kiinnostunut ja aktiivinen oppilas voi tunnissa oppia yllättävän paljon.

Tämä kurssi sopii yritysjohdolle, yritysten TyKy-ohjelmaksi, yliopistoihin, lukioihin, peruskouluihin ja esikouluihin ja päiväkoteihin. Kurssi muokataan oppilaiden ja tilaajan toivomusten mukaiseksi.

Oppitunnin perusrunkoon kuuluu suomi, ruotsi, englanti, saksa, italia ja espanja. Lisäksi tulee tilanteen mukaan latinaa, kreikkaa, arabiaa, venäjää, ranskaa, portugali, norjaa, tanskaa ja ehkä jotain muutakin.

Sanoman ymmärtämiseen ei tarvita täydellistä kielitaitoa, voi olla helppoa ymmärtää tiettyjä asioita vaikkei kyseistä kieltä osatakaan. Laajan sanavaraston hankkiminen on helppo ja käytännöllinen ensiaskel käytännön kielitaiton hankkimisen tiellä.

Kouluttaja Thor-Fredric Karlsson on toiminut matkanjohtajana ja oppaana yli kymmenessä maassa ja on ulkomailla vietettyjen vuosien aikana saanut aikamoisen kielitaidon. Nykyään hän työskentelee kustantajana, terveysalan yrittäjänä ja paikallisoppaana.

Kurssitakuu ja vaatimukset: Kurssin minimipituus on yksi tunti (maksimi puolitoista tuntia, sopimuksen mukaisesti). Kaikkien oppilaitten pitää olla paikalla viimeistään kurssin alkamishetkenä, eikä myöhästyneitä päästetä sisälle. Toistakymmentä kieltä käsitellään, kurssin nimessä olevaan tuhanteen sanaan ei välttämättä päästetä mutta ehkä noin viiteensataan.

Kurssin aikana käsitellään pääasiassa länsieurooppalaisia kieliä ja lähinnä sellaisia sanoja ja ilmaisuja jotka ovat samantapaisia eri kielissä. Myös mielenkiintoisia ja hauskoja ristiriitoja tulee esille. Kurssin tarkoitus ei ole opettaa kymmenen kieltä ja tuhat sanaa niin että jokainen osaisi kaikkea, vaan että oppii tunnistamaan sanoja ja merkityksiä eri kielissä. Vähän kuin musiikkia kuunnellessa, ei tarvitse kaikkea ymmärtää nauttiakseen siitä.


Tiedustelut ja tilaukset  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-5531821